LED inbouwspot Andrej, hoekig, nikkel, 3set – Lampen24

De LED inbouwspot Andrej, hoekig, nikkel, 3set is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: f20756962a2f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Andrej, hoekig, nikkel, 3set bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Andrej, hoekig, nikkel, 3set van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED plafond inbouwlampen Andrej als set van 3 Deze lampen, die in een set van 3 worden geleverd, zijn ontworpen voor plafondinbouw. Ze zijn hoekig en hebben een matte, nikkel afwerking, zodat het uiterlijk discreet en tijdloos overkomt. In het midden van de plafond inbouwlampen bevindt zich het LED inzetstuk dat niet vast werd ingebouwd, maar naar elke zijde tot 25° kan worden bewogen. Daardoor kan de lichtstraal variabel worden gericht, wat vooral voor de set van 3 geldt, omdat men zo voor elke individuele plafond inbouwlamp kan bepalen in welke richting het licht moet schijnen. De LED lampen zijn niet enkel duurzaam, maar ook bijzonder energie-efficiënt.. Bestel de LED inbouwspot Andrej, hoekig, nikkel, 3set nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Andrej, hoekig, nikkel, 3set – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart