LED inbouwring Decoclic GU10/GU5.3, rond, zilver – Lampen24

De LED inbouwring Decoclic GU10/GU5.3, rond, zilver is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Megatron is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: cb197eb2504b Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwring Decoclic GU10/GU5.3, rond, zilver bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwring Decoclic GU10/GU5.3, rond, zilver van  Megatron is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Montage ring Decoclic met GU10 en GU5.3 aansluiting Deze Decoclic ronde LED-installatiering kan eenvoudig zonder gereedschap worden gemonteerd (snap-in montage zonder snapring). De armatuur wordt in het door veervleugels uitgesneden plafond gehouden en kan individueel worden geconfigureerd. Geleverd met twee lamphouders, kan zowel een GU10 lamp als een GU5.3 lamp worden gebruikt. Bij gebruik van een GU5.3 lamp is een extra transformator nodig. Deze kan net als de lampen direct als accessoire worden besteld en is niet bij de levering inbegrepen. Met de Decoclic LED-inbouwarmatuur wordt een schaduwvrije verlichting bereikt. De verzonken ring is volledig gemaakt van aluminium en past in plafondsnedes met een diameter van 6,8 cm. De ring kan samen met de lichtbron 30° gedraaid worden. Opmerking: De montagering is geschikt voor de LED-reflectoren PAR16 (GU10) en MR16 (GU5.3) van Megaman. Door de verschillende lengtes van de lampen kan de inbouwdiepte variëren tussen 4,5 cm en 5,7 cm.. Bestel de LED inbouwring Decoclic GU10/GU5.3, rond, zilver nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwring Decoclic GU10/GU5.3, rond, zilver – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart