LED-inbouwlamp voor inbouwdozen, zilver – Lampen24

De LED-inbouwlamp voor inbouwdozen, zilver is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Heitronic is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: b4a81fd6396a Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED-inbouwlamp voor inbouwdozen, zilver bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED-inbouwlamp voor inbouwdozen, zilver van  Heitronic is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Aantrekkelijk Led-paneel Klaus voor praktische inbouw in schakeldozen Het Led-paneel Klaus geeft met de ingebouwde 12 Leds warmwit licht (33 lumen) en genereert elegante accenten. Als er meerdere Led-panelen van Klaus worden gecombineerd wordt er uitstekend oriëntatielicht gegenereerd, om bijvoorbeeld trappen te verlichten. De behuizing bestaat uit een aluminium laag en het voorschakelapparaat is bij de levering inbegrepen. Door de handige installatie kan het makkelijk worden gemonteerd. – Led-aandrijving (inbegrepen) – aansluiting (niet bij de levering inbegrepen). Bestel de LED-inbouwlamp voor inbouwdozen, zilver nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED-inbouwlamp voor inbouwdozen, zilver – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart