LED inbouwlamp Troop met frame, 10-lamps – Lampen24

De LED inbouwlamp Troop met frame, 10-lamps is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FARO BARCELONA is snel bij u thuis bezorgd.

129.90

SKU: 2f0def0ed411 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwlamp Troop met frame, 10-lamps bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwlamp Troop met frame, 10-lamps van  FARO BARCELONA is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

10-vlamige LED-inbouwarmatuur Troep met zeer goede kleurweergave Met zijn tien ingebouwde LED’s is de Troop-inbouwarmatuur perfect geschikt om speciale ruimtes vakkundig te accentueren. De LED’s van de Troop-armatuur schijnen zowel in privé- als in commerciële ruimtes met een uitstekende kleurweergave en een stralingshoek van 30°. Hele gebieden kunnen zo worden verlicht met een warm wit licht. De LED-driver is niet inbegrepen in de leveringsomvang en moet apart worden aangeschaft (zie accessoires).. Bestel de LED inbouwlamp Troop met frame, 10-lamps nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwlamp Troop met frame, 10-lamps – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart