Kalio LED inbouwlamp rond 2700K 24° zwart – Lampen24

De Kalio LED inbouwlamp rond 2700K 24° zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Molto Luce is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 8e9783106ece Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Kalio LED inbouwlamp rond 2700K 24° zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Kalio LED inbouwlamp rond 2700K 24° zwart van  Molto Luce is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Rond LED inbouwarmatuur Kalio Round Onopvallend ingebouwd gaat de ronde LED-inbouwspot Kalio op in de wand of het plafond. Het is geschikt als een enkele armatuur om accenten te zetten of geïnstalleerd in meerdere armaturen om de hele ruimte te verlichten. Vooral met de draaibare functie kunnen bijzettafeltjes of andere voorwerpen goed worden geënsceneerd. Dankzij de warmwitte LED’s en het eenvoudige uiterlijk is Kalio zeer geschikt voor woonkamers, maar ook voor hotels en restaurants. Het lage verbruik dankzij de moderne LED’s maakt de inbouwlamp in ronde vorm zo aantrekkelijk. De bijpassende driver is verkrijgbaar als accessoire.. Bestel de Kalio LED inbouwlamp rond 2700K 24° zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Kalio LED inbouwlamp rond 2700K 24° zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart