Inbouwspot Saliceto hoekig draaibaar 2.700K wit – Lampen24

De Inbouwspot Saliceto hoekig draaibaar 2.700K wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk EGLO is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 71049a35034d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Inbouwspot Saliceto hoekig draaibaar 2.700K wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Inbouwspot Saliceto hoekig draaibaar 2.700K wit van  EGLO is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante LED-inbouwspots Saliceto met draaibare armatuurkop Inbouwspots zijn een zeer goede keuze voor de basisverlichting van diverse ruimtes. Ze passen in bijna elke interieurstijl en zijn nauwelijks merkbaar. De Saliceto LED-inbouwspots kunnen in de vierkante beugel worden versteld, zodat de lichtbundel variabel kan worden gepositioneerd. De dimbare LED-spot is ook geschikt voor het vervangen van bestaande halogeenspots. De lichtsterkte kan worden geregeld via een geschikte dimmer en kan direct worden aangesloten op 230V dankzij de geïntegreerde LED-driver.. Bestel de Inbouwspot Saliceto hoekig draaibaar 2.700K wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Inbouwspot Saliceto hoekig draaibaar 2.700K wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart