Inbouwlamp Hyde, 2-lamps IP44 in wit – Lampen24

De Inbouwlamp Hyde, 2-lamps IP44 in wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FARO BARCELONA is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 49a1ce93ddac Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Inbouwlamp Hyde, 2-lamps IP44 in wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Inbouwlamp Hyde, 2-lamps IP44 in wit van  FARO BARCELONA is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Tweevlamige inbouwarmatuur Hyde met beschermingsklasse IP44 De moderne inbouwarmatuur is uitgerust met een esthetisch aluminium frame. De twee in te bouwen GU10 lampen, die niet bij de levering zijn inbegrepen, zitten vast in het armatuurlichaam en stralen gericht naar beneden. Dit maakt het gemakkelijk om een uitstekende verlichting van een specifieke ruimte in de kamer te bereiken. Met IP44-bescherming is Hyde perfect voor de badkamer, maar kan ook ideaal worden gebruikt in gangen of keukens.. Bestel de Inbouwlamp Hyde, 2-lamps IP44 in wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Inbouwlamp Hyde, 2-lamps IP44 in wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart