Inbouwlamp Hyde, 2-lamps draaibaar in zwart – Lampen24

De Inbouwlamp Hyde, 2-lamps draaibaar in zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FARO BARCELONA is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: cf51604fbaa8 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Inbouwlamp Hyde, 2-lamps draaibaar in zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Inbouwlamp Hyde, 2-lamps draaibaar in zwart van  FARO BARCELONA is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Inbouwlamp Hyde met aluminium frame De moderne Hyde-armatuur is een 2-lamps inbouwspot met een ton-sur-ton aluminium frame. Hier worden twee GU10 lichtbronnen gebruikt (niet in levering inbegrepen). Deze zijn 30° zwenkbaar en maken zo een individuele uitlijning van het lichtschijnsel mogelijk. De Hyde-inbouwlamp is ideaal voor moderne inrichtingen, of het nu gaat om de woonkamer of de gang.. Bestel de Inbouwlamp Hyde, 2-lamps draaibaar in zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Inbouwlamp Hyde, 2-lamps draaibaar in zwart – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart