In set van drie – LED inbouwlamp Bert, gezwenkt – Lampen24

De In set van drie – LED inbouwlamp Bert, gezwenkt is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 69c84fb8cd09 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de In set van drie – LED inbouwlamp Bert, gezwenkt bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De In set van drie – LED inbouwlamp Bert, gezwenkt van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Drie LED inbouwarmaturen Bert, zwenkbaar De Bert LED inbouwspot heeft een tijdloze aluminium afwerking. De behuizing waarin de LED’s zich bevinden, kan afzonderlijk worden gekanteld. Aan de buitenkant wordt de spot gecompleteerd door een chique ring. Met een lichtkleur van 3.000 Kelvin stralen de dimbare LED’s een warm wit licht uit. De inbouwdiepte van deze spot is slechts 3 cm. De kleurweergave-index van Bert is Ra >= 80. – Beschermingsklasse IP23 Om de inbouwarmaturen huiselijker te maken, kunt u gebruik maken van diffusors, die verkrijgbaar zijn als accessoire (art.nr. 1510297).. Bestel de In set van drie – LED inbouwlamp Bert, gezwenkt nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: In set van drie – LED inbouwlamp Bert, gezwenkt – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart