Hoogspanning-inbouwspot DL7001, ijzer geborsteld – Lampen24

De Hoogspanning-inbouwspot DL7001, ijzer geborsteld is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Heitronic is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: eca945f90722 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Hoogspanning-inbouwspot DL7001, ijzer geborsteld bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Hoogspanning-inbouwspot DL7001, ijzer geborsteld van  Heitronic is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

GU10 inbouwspots DL7001 voor binnen en buiten, afwerking met geborsteld ijzer De ronde spot DL7001 is een veelzijdige inbouwarmatuur voor binnen- en buitentoepassingen in een modern vormgegeven omgeving. De behuizing is gemaakt van spuitgegoten aluminium, de inbouwdoos met bevestigingsveren is gemaakt van plaatstaal. Het licht van de in te brengen GU10-lamp (zie toebehoren) is dankzij een matte glazen afdekking niet-verblindend. Een 1 m lange aansluitkabel en een trekontlasting zijn bij de levering inbegrepen.. Bestel de Hoogspanning-inbouwspot DL7001, ijzer geborsteld nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Hoogspanning-inbouwspot DL7001, ijzer geborsteld – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart