Hoogspanning-downlight Kano hoekig zwart – Lampen24

De Hoogspanning-downlight Kano hoekig zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Pamalux is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: eae4355f8a36 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Hoogspanning-downlight Kano hoekig zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Hoogspanning-downlight Kano hoekig zwart van  Pamalux is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Veelzijdige hoogspanningsinbouwspots Kano De Kano hoogspanningsdownlight is onopvallend – met een gladde aluminium behuizing – en heeft een modern design. De bajonetsluiting maakt een eenvoudige vervanging van de lamp mogelijk en dankzij de zwenkbare fitting kan de lichtkegel worden afgesteld. Het bijzondere aan deze inbouwspot is dat hij ook op of in meubels kan worden gebruikt. Zo kan deze inbouwspot bijvoorbeeld gebruikt worden om een grote garderobe perfect te verlichten.. Bestel de Hoogspanning-downlight Kano hoekig zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Hoogspanning-downlight Kano hoekig zwart – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart