Gips-inbouwlamp Josepha – Lampen24

De Gips-inbouwlamp Josepha is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 9498f14d55de Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Gips-inbouwlamp Josepha bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Gips-inbouwlamp Josepha van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Gips-inbouwlamp Josepha voor 12V Deze inbouwlamp van gips biedt een stijlvolle en tegelijkertijd decente verlichtingsmogelijkheid voor vele interieurs. U kunt haar natuurlijk wit laten, maar aangezien de lamp van gips is, kan ze ook gemakkelijk in elke gewenste kleur geverfd worden. Op deze manier kan de lamp aangepast worden aan de kleur van het plafond of de wand. Hiertoe worden schuurpapier en handschoenen meegeleverd. De inbouwdiepte zou minimaal 18 cm moeten zijn. Geschikt voor een plafond van 12 mm dik.. Bestel de Gips-inbouwlamp Josepha nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Gips-inbouwlamp Josepha – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart