Flexibele downlight SULA in wit – Lampen24

De Flexibele downlight SULA in wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Pamalux is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 096e8fa4e059 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Flexibele downlight SULA in wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Flexibele downlight SULA in wit van  Pamalux is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zwenkbare downlight SULA Downlight SULA heeft een wit aluminium armatuur. Met haar 50W lichtbron geeft ze helder licht. SULA is geschikt voor privé ruimtes en voor bedrijfsmatig gebruik. Downlight SULA is bovendien draaibaar en zwenkbaar, wat uitzonderlijke en instelbare verlichtingssituaties mogelijk maakt. De lichtbron is in de armatuur 3 cm naar achteren geplaatst. Afzonderlijke spots kunnen aan elkaar verbonden worden.. Bestel de Flexibele downlight SULA in wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Flexibele downlight SULA in wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart