Felia – LED inbouwlamp IP44, nikkel mat – Lampen24

De Felia – LED inbouwlamp IP44, nikkel mat is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 72e8555a2ece Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Felia – LED inbouwlamp IP44, nikkel mat bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Felia – LED inbouwlamp IP44, nikkel mat van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Dimbare LED-inbouwarmatuur Felia Felia is een inbouwarmatuur die met veel extra’s kan scoren. Enerzijds overtuigt het door de dimbaarheid van de LED’s, want dankzij hen kunnen individuele helderheidsniveaus worden gerealiseerd – van 470 lumen en dus maximale helderheid tot een veel ingetogener atmosfeer. Aan de andere kant kunnen ze dankzij de inbouwdiepte van slechts 3 cm in een breed scala aan toepassingen worden gebruikt. Felia schijnt in de lichte kleur warm wit en heeft een IP44-bescherming. Dit betekent dat het zelfs geschikt is voor installatie in vochtige ruimtes. – geen transformator nodig Onder toebehoren (1510297) is een witte diffusor verkrijgbaar om de inbouwarmatuur huiselijker te maken.. Bestel de Felia – LED inbouwlamp IP44, nikkel mat nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Felia – LED inbouwlamp IP44, nikkel mat – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart