EVN PC20 inbouw hoekig fasedimmer 3000K aluminium – Lampen24

De EVN PC20 inbouw hoekig fasedimmer 3000K aluminium is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk EVN is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 270474d8e44b Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de EVN PC20 inbouw hoekig fasedimmer 3000K aluminium bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De EVN PC20 inbouw hoekig fasedimmer 3000K aluminium van  EVN is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Hoekige en zwenkbare LED-inbouwarmatuur PC20 met voedingsunit De PC20 LED plafondinbouwarmatuur is niet alleen draaibaar. Bovendien heeft hij een 30 cm lang aansluitsnoer met AMP-stekker en is hij ook geschikt voor de meubelbouw. De krachtige COB LED zorgt op betrouwbare wijze voor een goede verlichting in het gehele interieur. De behuizing van gepoedercoat aluminium is slank en wordt afgerond door een ruit van helder glas. Optimaal als spot, voor effectverlichting of ook als klassieke downlight in rijen. – Geschikt voor meubelbouw (brandbeveiligingsmerk MM) – COB LED – incl. LED-voedingseenheid (lengte aansluitkabel 15 cm) – dimbaar via fase aan/uit dimmer. Bestel de EVN PC20 inbouw hoekig fasedimmer 3000K aluminium nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: EVN PC20 inbouw hoekig fasedimmer 3000K aluminium – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart