EVN LR230 LED wand inbouwlamp direct RVS – Lampen24

De EVN LR230 LED wand inbouwlamp direct RVS is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk EVN is snel bij u thuis bezorgd.

109.90

SKU: c8fb0c46ea34 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de EVN LR230 LED wand inbouwlamp direct RVS bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De EVN LR230 LED wand inbouwlamp direct RVS van  EVN is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Rond LED inbouw wandarmatuur LR230 – direct licht voor oriëntatie De LR230 LED wandinbouwarmatuur is zowel optisch als functioneel ultramodern. Of het nu in de gang van de woning is of in de gang van het hotel of bedrijfsgebouw, de moderne inbouwarmatuur zorgt voor een discrete en tegelijk nuttige oriëntatieverlichting. LR230 kan direct aan de wand worden gemonteerd met twee schroeven achter de magnetische roestvrijstalen omlijsting. Bovendien kan de inbouwarmatuur ook op een schakelkast worden geïnstalleerd. De IP44-beschermingsgraad wordt bereikt door middel van een ingebouwde afdichting aan de achterzijde. De LED’s bevinden zich achter een opalen afdekking van kunststof. – Symmetrische, directe en diffuse lichtemissie – Doorvoerbedrading mogelijk – Directe aansluiting op 230 V – kan ook worden gebruikt in de meubelbouw. Bestel de EVN LR230 LED wand inbouwlamp direct RVS nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: EVN LR230 LED wand inbouwlamp direct RVS – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart