EVN LQ230 LED wand inbouwlamp up/down antraciet – Lampen24

De EVN LQ230 LED wand inbouwlamp up/down antraciet is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk EVN is snel bij u thuis bezorgd.

119.90

SKU: 5c30aa527b58 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de EVN LQ230 LED wand inbouwlamp up/down antraciet bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De EVN LQ230 LED wand inbouwlamp up/down antraciet van  EVN is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante LED-inbouwwandarmatuur LQ230 met indirect licht van boven en onder De LED-inbouwwandarmatuur LQ230 straalt zowel naar boven als naar beneden symmetrisch licht uit en zorgt zo voor een aangename oriëntatieverlichting, bijvoorbeeld in een hal of de gang van een bedrijfsgebouw. Met zijn discrete, moderne ontwerp past hij harmonieus in vele omgevingen. Het afdekraam is gemaakt van roestvrij staal; een magneet zorgt voor een gemakkelijke montage. LQ230 kan aan de muur worden geschroefd of in schakelkasten worden geïnstalleerd. De LED’s bevinden zich achter opalen plastic kapjes. Een achterafdichting zorgt voor bescherming tegen spatwater (IP44). – Doorvoerbedrading mogelijk – Rechtstreekse aansluiting: 230 V – kan ook worden gebruikt in de meubelbouw. Bestel de EVN LQ230 LED wand inbouwlamp up/down antraciet nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: EVN LQ230 LED wand inbouwlamp up/down antraciet – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart