EVN LQ230 LED wand inbouwlamp down antraciet – Lampen24

De EVN LQ230 LED wand inbouwlamp down antraciet is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk EVN is snel bij u thuis bezorgd.

119.90

SKU: e4f6c505850c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de EVN LQ230 LED wand inbouwlamp down antraciet bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De EVN LQ230 LED wand inbouwlamp down antraciet van  EVN is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Enkelzijdige LED-inbouwwandarmatuur LQ230 in vierkante vorm De LED-inbouwwandarmatuur LQ230 is ideaal voor de discrete verlichting van gangen in particuliere woonruimten en in commerciële ruimten. De armatuur straalt licht naar beneden uit, maar kan indien nodig ook in opwaartse richting worden geïnstalleerd. Dit laatste gebeurt door middel van schroeven aan de muur of in een diepe schakelkast. Het magnetische roestvrijstalen afdekraam is zeer eenvoudig te installeren. De beschermingsgraad IP44 wordt bereikt door middel van een afdichting aan de achterzijde. – Lichtverdeling: eenzijdig, symmetrisch – Doorvoerbedrading mogelijk – Directe aansluiting op 230 V – kan ook worden gebruikt in de meubelbouw. Bestel de EVN LQ230 LED wand inbouwlamp down antraciet nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: EVN LQ230 LED wand inbouwlamp down antraciet – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart