Efficiënte LED inbouwspot Nikas IP44 chroom – Lampen24

De Efficiënte LED inbouwspot Nikas IP44 chroom is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 39de3f4bc629 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Efficiënte LED inbouwspot Nikas IP44 chroom bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Efficiënte LED inbouwspot Nikas IP44 chroom van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED inbouwspot Nikas – met beschermingsgraad IP44 ook geschikt voor badkamers Deze kleine inbouwspot overtuigt met de nieuwste LED verlichtingstechnologie en is universeel inzetbaar dankzij het tijdloze kleurenschema. De buitenste ring is gemaakt van stevig plastic. Daardoor is de lamp absoluut roestvrij. Nikas is uitgerust met beschermingsklasse IP44 en is goed beschermd tegen spatwater en vuil, zodat de spot ook in de badkamer kan worden gebruikt. Binnenin is een 5 watt LED module geïntegreerd. Deze biedt een warmwit licht bij een lichtstroom van 400 lumen. Vooral in combinatie met meerderen kan deze inbouwspot worden gebruikt om een energiebesparende algemene verlichting te creëren. Voor een meer huiselijke vormgeving van de inbouwlamp is onder accessoires een witte diffuser (1015297) beschikbaar. De voordelen in één oogopslag: – roestvrij – lage warmteontwikkeling – geringe inbouwdiepte – naar wens uitbreidbaar – geschikt voor buitenruimtes en badkamers dankzij beschermingsgraad IP44 LED aandrijving geïntegreerd. Bestel de Efficiënte LED inbouwspot Nikas IP44 chroom nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Efficiënte LED inbouwspot Nikas IP44 chroom – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart