Draaibare LED inbouwspot 3 per set mat-nikkel – Lampen24

De Draaibare LED inbouwspot 3 per set mat-nikkel is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: cf0fe3001a56 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Draaibare LED inbouwspot 3 per set mat-nikkel bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Draaibare LED inbouwspot 3 per set mat-nikkel van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Gerichte plafondverlichting wordt mogelijk gemaakt door de draaibare LED-inbouwspots Erik – set van 3 stuks. Deze kleine inbouwspot maakt indruk met de nieuwste LED-lichttechniek en kan dankzij het tijdloze kleurenschema universeel worden ingezet. De buitenste ring is gemaakt van robuuste kunststof. Het licht is dus absoluut roestvrij. Binnenin is een 5 Watt LED-module geïntegreerd. Het geeft warm wit licht met een lichtstroom van 400 lumen. Vooral in combinatie met een aantal van deze inbouwspots kan met deze inbouwspots een energiezuinige algemene verlichting worden gecreëerd. Onder toebehoren (1510297) is een witte diffusor verkrijgbaar om de inbouwarmatuur huiselijker te maken. Er is een aansluiting voor 230V, de chauffeur is geïntegreerd. De lamp kan direct worden aangesloten. De voordelen op een rijtje: – roestvrij staal – lage warmteontwikkeling – geringe inbouwdiepte – eenvoudige en veilige aansluiting met klemmenkast (geen transformator nodig) – willekeurig uit te breiden. Bestel de Draaibare LED inbouwspot 3 per set mat-nikkel nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Draaibare LED inbouwspot 3 per set mat-nikkel – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart