Beweegbare LED inbouwspot Erik mat-nikkel – Lampen24

De Beweegbare LED inbouwspot Erik mat-nikkel is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 4a06caabfc71 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Beweegbare LED inbouwspot Erik mat-nikkel bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Beweegbare LED inbouwspot Erik mat-nikkel van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Gerichte plafondverlichting wordt mogelijk gemaakt door de draaibare LED-inbouwspots Erik Deze kleine inbouwspot overtuigt met de nieuwste LED-lichttechniek en is door zijn tijdloze kleurstelling universeel inzetbaar. De buitenste ring is gemaakt van robuuste kunststof. Daarom is het licht absoluut roestvrij. Binnenin is een 5 Watt LED-module geïntegreerd. Het geeft warm wit licht met een lichtstroom van 400 lumen. Vooral in combinatie met een aantal van deze inbouwspots kan met deze inbouwspots een energiezuinige algemene verlichting worden gecreëerd. Onder toebehoren (1510297) is een witte diffusor verkrijgbaar om de inbouwarmatuur huiselijker te maken. Er is een aansluiting voor 230V, de chauffeur is geïntegreerd. De lamp kan direct worden aangesloten. De voordelen op een rijtje: – roestvrij staal – lage warmteontwikkeling – geringe inbouwdiepte – eenvoudige en veilige aansluiting met klemmenkast (geen transformator nodig) – willekeurig uit te breiden. Bestel de Beweegbare LED inbouwspot Erik mat-nikkel nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Beweegbare LED inbouwspot Erik mat-nikkel – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart