BEGA Accenta wandinbouw rond frame wit 315lm – Lampen24

De BEGA Accenta wandinbouw rond frame wit 315lm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk BEGA is snel bij u thuis bezorgd.

169.90

SKU: 0192dfffe8c8 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de BEGA Accenta wandinbouw rond frame wit 315lm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De BEGA Accenta wandinbouw rond frame wit 315lm van  BEGA is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde LED-inbouwarmatuur Accenta met frame De kleine, compacte Accenta inbouwspots bestaan uit een spuitgegoten zinken frame; de warm witte LED’s zijn geïntegreerd achter een witte veiligheidsglasafdekking. Accenta is bijzonder geschikt in gangen of trappenhuizen, waar de inbouwarmatuur voor de juiste oriëntatieverlichting zorgt. Het eenvoudige, moderne ontwerp met een vlak frame past onopvallend in de omgeving. Accenta is een ruimtebesparende oplossing voor kleine inbouwopeningen; het armatuur wordt geleverd inclusief een spouwdoos. Uitstekende kwaliteit en moderne LED-technologie zijn de kenmerken van de armaturen van de Duitse fabrikant BEGA uit Menden in het Sauerland. De passie voor duurzame lichtbronnen voor publieke en private ruimtes is al bijna 70 jaar de drijfveer van BEGA. Zorgvuldig gebruik van middelen, zorgvuldig ontwerp en geavanceerde technologie zijn de kenmerken van het bedrijf.. Bestel de BEGA Accenta wandinbouw rond frame wit 315lm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: BEGA Accenta wandinbouw rond frame wit 315lm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart