Bardo – instelbare LED inbouwlamp, wit/goud – Lampen24

De Bardo – instelbare LED inbouwlamp, wit/goud is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk ACB ILUMINACIÓN is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: c25bddb9b252 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Bardo – instelbare LED inbouwlamp, wit/goud bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Bardo – instelbare LED inbouwlamp, wit/goud van  ACB ILUMINACIÓN is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Bardo – LED plafondinbouwlamp met draaibare en kantelbare spot Een geaccentueerde verlichting van de afzonderlijke ruimtes is met de LED-inbouwarmatuur Bardo eenvoudig te realiseren, omdat de spot in de inbouwbehuizing met een enorme 350° kan worden gedraaid en bovendien 45° kan worden gezwenkt. In woonkamers, gangen, slaapruimtes en zelfs in commerciële ruimtes biedt de LED-inbouwlamp een flexibele, energiebesparende verlichting. Warmwitte LED’s stralen hun licht door de cilindrische punt in een stralingshoek van 38°. Door de verschillende kleurendesigns van het binnenoppervlak van de cilinder is het mogelijk om de juiste armatuur voor verschillende ruimtes te kiezen. De in de inbouwarmatuur geïntegreerde LED’s zijn dimbaar – ze kunnen via een externe dimmer (TRIAC) worden ingesteld.. Bestel de Bardo – instelbare LED inbouwlamp, wit/goud nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Bardo – instelbare LED inbouwlamp, wit/goud – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart