Arcchio Yasna inbouwlamp, 3-lamps, zwart – Lampen24

De Arcchio Yasna inbouwlamp, 3-lamps, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: c7f76f309bd3 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Yasna inbouwlamp, 3-lamps, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Yasna inbouwlamp, 3-lamps, zwart van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Drie-lichts inbouwarmatuur Yasna in zandzwart met hoekig design De Yasna-inbouwspot heeft een modern, hoekig design en is voorzien van een WAGO-snelkoppeling. Met deze klem kan de lamp zonder schroeven worden geïnstalleerd, aangezien hij is voorzien van een duurzaam, veilig veermechanisme waarvoor geen gereedschap nodig is. Yasna heeft drie fittingen, die kunnen worden uitgerust met GU10 ES111 lampen en in twee verschillende richtingen kunnen worden gekanteld. De armatuur is bijzonder geschikt voor stijlvolle winkelverlichting, maar kan ook moeiteloos in privéruimten worden gebruikt. Indien nodig kan hij worden gecombineerd met andere armaturen uit zijn serie om een samenhangend totaalbeeld te creëren.. Bestel de Arcchio Yasna inbouwlamp, 3-lamps, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Yasna inbouwlamp, 3-lamps, zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart