Arcchio Yasna inbouwlamp, 3-lamps, wit – Lampen24

De Arcchio Yasna inbouwlamp, 3-lamps, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 0ac092164039 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Yasna inbouwlamp, 3-lamps, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Yasna inbouwlamp, 3-lamps, wit van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Drie-lichts inbouwarmatuur Yasna in modern design, vervaardigd uit zandwit staal Yasna is een stijlvolle inbouwarmatuur die overtuigt door haar eerder onopvallende verschijning. Het hoekige armatuurlichaam is gemaakt van staal en is gehouden in een discreet zandwit en verdwijnt bijna volledig in het plafond. Het heeft drie stopcontacten met een praktische kantelfunctie, die kunnen worden uitgerust met GU10 ES111 lampen en in verschillende richtingen kunnen worden gericht. Ook de installatie van de Yasna-inbouwarmatuur is eenvoudig en schroefloos, want ze is voorzien van een WAGO-snelkoppeling en dus van een duurzaam, veilig en gereedschapsloos veermechanisme. Dankzij het moderne design integreert de armatuur zich moeiteloos in de interieurstijl van een woning of bedrijfspand.. Bestel de Arcchio Yasna inbouwlamp, 3-lamps, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Yasna inbouwlamp, 3-lamps, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart