Arcchio Yasna inbouwlamp, 2-lamps, zwart – Lampen24

De Arcchio Yasna inbouwlamp, 2-lamps, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 2e2d5a950fe8 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Yasna inbouwlamp, 2-lamps, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Yasna inbouwlamp, 2-lamps, zwart van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Tweelichts inbouwarmatuur Yasna in hoekig design in zandzwart Yasna is de perfecte metgezel voor privé-ruimten en kan even goed voor zakelijke doeleinden worden gebruikt. Het is gemaakt van zwart staal en het hoekige armatuurlichaam verdwijnt bijna volledig in het plafond. De fitting kan worden uitgerust met GU10 ES111 lampen en kan in twee verschillende richtingen worden gekanteld. Met behulp van een WAGO snelklem is de installatie van de Yasna inbouwarmatuur bijzonder eenvoudig en schroefloos, want ze beschikt over een duurzaam, veilig en gereedschapsloos veermechanisme. Deze eenvoud en het sobere ontwerp maken hem perfect voor een woonkamer of een hal, maar hij slaat ook een goed figuur als winkelverlichting.. Bestel de Arcchio Yasna inbouwlamp, 2-lamps, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Yasna inbouwlamp, 2-lamps, zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart