Arcchio Yasna inbouwlamp, 1-lamp, wit – Lampen24

De Arcchio Yasna inbouwlamp, 1-lamp, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 750ca2bd668c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Yasna inbouwlamp, 1-lamp, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Yasna inbouwlamp, 1-lamp, wit van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Stijlvolle inbouwarmatuur Yasna in hoekig design, vervaardigd uit zandwit staal De hoekige buitenkant van de Yasna-inbouwarmatuur verdwijnt bijna volledig in het plafond en alleen de vierkante uitsparing is zichtbaar. Het armatuurlichaam is volledig gemaakt van zandwit staal, wat het een stijlvol karakter geeft. Hij kan worden uitgerust met GU10 ES111 lampen. Dit specifieke type lamp wordt gekenmerkt door zijn grote diameter en de daaruit voortvloeiende brede verlichting. De inbouwarmatuur is daarom de perfecte metgezel als het gaat om de verlichting van de woonruimte of een commerciële ruimte. De discrete zandwitte kleurstelling integreert goed met de rest van het meubilair zonder het te overschaduwen. Met behulp van een WAGO snelverbindingsklem kan de lamp ook gemakkelijk en zonder schroeven worden gemonteerd. Dit wordt mogelijk gemaakt door een duurzaam, veilig en zonder gereedschap werkend veermechanisme.. Bestel de Arcchio Yasna inbouwlamp, 1-lamp, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Yasna inbouwlamp, 1-lamp, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart