Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart Ø 7,8 cm – Lampen24

De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart Ø 7,8 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 149cf33cbe5e Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart Ø 7,8 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart Ø 7,8 cm van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde LED inbouw wandarmatuur Vexi vervaardigd uit aluminium in zwart Vexi is de perfecte oplossing als het gaat om het verlichten van een trap of een hal. Zelfs ’s nachts kan hij mogelijk struikelgevaar verminderen door een intensieve verlichting van zelfs de donkerste hoeken te garanderen. Het armatuurlichaam is gemaakt van aluminium en presenteert zich in een harmonieuze zwarte kleur. Bovendien beschikt de LED-inbouwwandarmatuur aan de achterzijde over een dipswitch, waarmee de vast geïnstalleerde LED’s in de lichtkleur (2.700 K, 3.000 K en 4.000 K) kunnen worden ingesteld. Met zijn eenvoudig design past de LED-inbouwwandlamp Vexi perfect in de meest uiteenlopende interieurstijlen. – CCT – Doorvoerbedrading mogelijk. Bestel de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart Ø 7,8 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart Ø 7,8 cm – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart