Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart 7,8 cm – Lampen24

De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart 7,8 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 273546c7a5d8 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart 7,8 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart 7,8 cm van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED wandinbouwarmatuur Vexi van aluminium in zwart De hoekige LED-inbouwwandlamp Vexi integreert zich met haar eenvoudige design moeiteloos in vlakke wanden. De armatuur is gemaakt van aluminium en de diffusor is vervaardigd van kunststof en glas. Achter de diffusor bevinden zich vast geïnstalleerde LED’s die qua lichtkleur (2.700 K, 3.000 K en 4.000 K) kunnen worden aangepast met een dipswitch aan de achterzijde van het armatuurhuis. De Vexi LED wandinbouwarmatuur is ideaal voor het verlichten van een gang of trap om ook ’s nachts struikelgevaar in het donker te voorkomen. Voor een harmonieuze totaalindruk kan Vexi worden gecombineerd met andere armaturen uit zijn serie. – CCT – Doorvoerbedrading mogelijk. Bestel de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart 7,8 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart 7,8 cm – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart