Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart 7,5cm – Lampen24

De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart 7,5cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 947c33ef2e84 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart 7,5cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart 7,5cm van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Discrete LED-inbouwwandarmatuur Vexi in zwart, vervaardigd uit aluminium Vexi is de perfecte metgezel als het gaat om verlichting van trappen of gangen en helpt bij het verlichten van mogelijk struikelgevaar. Het is gemaakt van aluminium en heeft een compact, hoekig ontwerp. Het armatuurlichaam verdwijnt bijna volledig in de wand en laat alleen een vierkante plaat op het wandoppervlak achter. De lichtkleur van de LED’s kan worden aangepast met behulp van een dipswitch op de achterzijde (2.700 K, 3.000 K en 4.000 K). Met haar eenvoudig design integreert de LED-inbouwwandlamp Vexi zich gemakkelijk in de interieurstijl en kan ze gecombineerd worden met andere armaturen uit haar serie. – CCT – Doorvoerbedrading mogelijk. Bestel de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart 7,5cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart 7,5cm – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart