Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit Ø 7,5 cm – Lampen24

De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit Ø 7,5 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 0b71a39766b1 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit Ø 7,5 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit Ø 7,5 cm van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Witte LED-wandlamp Vexi in modern design, gemaakt van wit aluminium De LED wandlamp Vexi is de perfecte metgezel voor het interieur. Het is ideaal voor het verlichten van een trap of een gang en voorkomt mogelijk struikelgevaar ’s nachts. Het lamphuis is gemaakt van aluminium en verdwijnt bijna volledig in de wand, alleen een smalle plaat blijft aan het oppervlak. De permanent geïnstalleerde LED’s kunnen met behulp van een dipswitch aan de achterzijde in de lichtkleur (2.700 K, 3.000 K en 4.000 K) worden ingesteld. Voor een harmonieuze totaalindruk kan Vexi worden gecombineerd met andere armaturen uit haar serie. – CCT – Doorvoerbedrading mogelijk. Bestel de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit Ø 7,5 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit Ø 7,5 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart