Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit 7,8 cm – Lampen24

De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit 7,8 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 6d53d6de709c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit 7,8 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit 7,8 cm van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Witte LED wandinbouwarmatuur Vexi van aluminium in hoekig design De LED-inbouwwandlamp Vexi is de perfecte metgezel voor de verlichting van een trap of een gang. Het armatuurlichaam is gemaakt van aluminium en heeft een wit oppervlak. De armatuur verdwijnt bijna volledig in de wand van de flat, alleen een smalle plaat blijft op het oppervlak achter. Deze heeft een diffuser van kunststof en glas en omringt de permanent geïnstalleerde LED’s om een niet-verblindende verlichting te genereren. Bovendien is de LED-inbouwwandarmatuur Vexi met een dipswitch aan de achterzijde regelbaar qua lichtkleur (2.700 K, 3.000 K en 4.000 K). – CCT – Doorvoerbedrading mogelijk. Bestel de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit 7,8 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit 7,8 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart