Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit 7,5 cm – Lampen24

De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit 7,5 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 627413d801f4 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit 7,5 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit 7,5 cm van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Witte LED wandinbouwarmatuur Vexi in vierkant design, vervaardigd uit aluminium Als u op zoek bent naar een eenvoudige LED-wandinbouwarmatuur, zult u met Vexi niet teleurgesteld zijn. Hij is gemaakt van aluminium en verdwijnt bijna volledig in de muur, zodat alleen een slanke, vierkante plaat op het oppervlak overblijft. In het midden hiervan bevinden zich vast geïnstalleerde LED’s die een betrouwbare verlichting genereren en waarvan de lichtkleur met behulp van een dipswitch kan worden aangepast (2.700 K, 3.000 K en 4.000 K). Vexi is bijzonder geschikt voor het verlichten van een gang of trap en zorgt voor voldoende verlichting om struikelgevaar te voorkomen. Indien gewenst kan de wandinbouwlamp worden gecombineerd met andere armaturen uit haar serie om een samenhangende totaalindruk te creëren. – CCT – Doorvoerbedrading mogelijk. Bestel de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit 7,5 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT wit 7,5 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart