Arcchio Taneja inbouwlamp, 3-lamps, zwart – Lampen24

De Arcchio Taneja inbouwlamp, 3-lamps, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: ab20f4a8fb46 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Taneja inbouwlamp, 3-lamps, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Taneja inbouwlamp, 3-lamps, zwart van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Sand zwart stalen inbouw armatuur Taneja in modern design De moderne inbouwspot Taneja is perfect voor een stijlvolle verlichting van privé- of zakelijke ruimtes. Het bestaat uit een vierkant lamphuis van zandzwart staal, dat kan worden uitgerust met drie GU10 lampen. De installatie van de spot is eenvoudig, omdat hij is voorzien van een WAGO snelkoppelingsklem, waarmee hij zonder schroeven kan worden gemonteerd. Dit wordt bereikt door het duurzame, veilige en gereedschapsloze veermechanisme. De Taneja inbouwlamp vindt de perfecte plaats in een gang en genereert de juiste sfeer, maar kan ook dienen als winkelverlichting. Bovendien kan hij worden gecombineerd met andere armaturen uit zijn serie om een samenhangend totaalbeeld te genereren.. Bestel de Arcchio Taneja inbouwlamp, 3-lamps, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Taneja inbouwlamp, 3-lamps, zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart