Arcchio Taneja inbouwlamp, 3-lamps, wit – Lampen24

De Arcchio Taneja inbouwlamp, 3-lamps, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 6f1c5950250f Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Taneja inbouwlamp, 3-lamps, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Taneja inbouwlamp, 3-lamps, wit van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Taneja één-lichtsarmatuur met drie vlammen in modern design en vierkante optiek De inbouwarmatuur Taneja heeft drie contactdozen, die kunnen worden uitgerust met GU10-armaturen en in twee richtingen kunnen worden gekanteld. Dit maakt het de perfecte metgezel voor privégebruik of winkelverlichting. De montage geschiedt met behulp van een WAGO snelkoppelingsklem, die voor een eenvoudige en schroefloze montage zorgt, omdat hij is voorzien van een duurzaam, veilig en gereedschapsloos veermechanisme. Het moderne design van de Taneja inbouwspot is gemaakt van zandwit staal en heeft een stijlvolle zandwitte afwerking, waardoor hij gemakkelijk in de interieurstijl kan worden geïntegreerd.. Bestel de Arcchio Taneja inbouwlamp, 3-lamps, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Taneja inbouwlamp, 3-lamps, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart