Arcchio Taneja inbouwlamp, 2-lamps, zwart – Lampen24

De Arcchio Taneja inbouwlamp, 2-lamps, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 726f2c8055a9 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Taneja inbouwlamp, 2-lamps, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Taneja inbouwlamp, 2-lamps, zwart van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Inbouwarmatuur Taneja met kubusvormig armatuurlichaam van zandzwart staal Taneja is dubbel verlicht en heeft kantelbare contactdozen waarin GU10-lampen kunnen worden gestoken. Het lamphuis is gemaakt van staal en afgewerkt in een subtiel zandzwart staal, wat de lamp een elegant karakter geeft. Bovendien wordt hij geïnstalleerd met behulp van een WAGO snelkoppelingsklem, die zorgt voor een schroefloze bediening en is voorzien van een duurzaam, veilig en gereedschapsloos veermechanisme. De Taneja inbouwlamp is geschikt voor particulier gebruik en kan ook worden gebruikt voor betrouwbare winkelverlichting. Als de spot wordt gecombineerd met andere armaturen uit zijn serie, kan een harmonieus totaalbeeld worden gecreëerd.. Bestel de Arcchio Taneja inbouwlamp, 2-lamps, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Taneja inbouwlamp, 2-lamps, zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart