Arcchio Taneja inbouwlamp, 2-lamps, wit – Lampen24

De Arcchio Taneja inbouwlamp, 2-lamps, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: a317d50ad9b0 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Taneja inbouwlamp, 2-lamps, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Taneja inbouwlamp, 2-lamps, wit van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Tweelichts inbouwspot Taneja van staal in zandwit De inbouwspot Tenaja is zowel geschikt voor privégebruik als voor zakelijke doeleinden. Het heeft een kubusvormig lichthuis met twee aansluitingen voor GU10 lampen, die in twee richtingen kunnen worden gekanteld. De spot kan moeiteloos worden gemonteerd dankzij een WAGO snelklem, die zonder schroeven kan worden uitgevoerd en over een duurzaam, veilig en gereedschapsloos veermechanisme beschikt. Het elegante design van de inbouwspot Tenaja vindt zijn perfecte plaats in een gang, maar is ook ideaal voor winkelverlichting. Voor een harmonieus totaalbeeld kan hij worden gecombineerd met andere lampen uit zijn serie.. Bestel de Arcchio Taneja inbouwlamp, 2-lamps, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Taneja inbouwlamp, 2-lamps, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart