Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 3-lamps, zwart – Lampen24

De Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 3-lamps, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: a042c8ad033e Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 3-lamps, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 3-lamps, zwart van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zandzwarte Hidaya halfinbouwlamp in rechthoekige vorm met WAGO-snelschroefblok De halfinbouwarmatuur Hidaya overtuigt door haar eerder discrete karakter in een rustige zandzwarte kleurstelling. Het vindt een perfecte plaats in privéruimten, maar ook in bedrijfsruimten. De contactdozen kunnen in twee verschillende richtingen worden gekanteld en kunnen worden uitgerust met GU10 lampen. Dankzij de kantelfunctie kan de lamp een flexibele verlichting garanderen en wordt het licht in verschillende richtingen verspreid. Met de WAGO snelklem kan de Hidaya halfinbouwlamp zonder schroeven of gereedschap worden gemonteerd en is een ongecompliceerde montage gegarandeerd. Dit wordt gegarandeerd door het duurzame, veilige en gereedschapsloze veermechanisme.. Bestel de Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 3-lamps, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 3-lamps, zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart