Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 2-lamps, zwart – Lampen24

De Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 2-lamps, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: b6f08d980db7 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 2-lamps, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 2-lamps, zwart van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zandzwart half ingebouwd stalen Hidaya lampje met WAGO snelkoppelblok Hidaya overtuigt door zijn discrete karakter van staal en zijn rustige kleurstelling in zandzwart. Hij kan worden uitgerust met twee GU10-lampen en de contactdozen kunnen in twee richtingen worden gekanteld, zodat de oriëntatie van de verlichting naar wens kan worden gewijzigd. De lamp is bovendien voorzien van een WAGO snelkoppelingsklem, die dankzij het duurzame, veilige en gereedschapsloze veermechanisme een schroefloze installatie mogelijk maakt. Hidaya integreert zich moeiteloos in de interieurstijl en kan worden gebruikt in privéruimten, maar ook voor zakelijke doeleinden. Naar wens kan hij met andere armaturen uit zijn serie worden gecombineerd voor een coherente totaalindruk.. Bestel de Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 2-lamps, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 2-lamps, zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart