Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 2-lamps, wit – Lampen24

De Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 2-lamps, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: ebc8f0da8652 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 2-lamps, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 2-lamps, wit van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Tweelichts halfinbouwarmatuur Hidaya in rechthoekige vorm in zandwit staal Hidaya is tweelichts en verschijnt in een hoekig ontwerp van staal, dat in een subtiel zandwit is gehouden, waardoor het een onopvallend karakter krijgt. De armatuur kan worden uitgerust met GU10-lampen en de kantelbare contactdozen kunnen worden gebruikt om verlichting onder een gewenste hoek te creëren. Dankzij de WAGO snelkoppeling, die over een duurzaam, veilig en gereedschapsloos veermechanisme beschikt, is een schroefloze installatie mogelijk. De halfinbouwarmatuur Hidaya kan dankzij haar eenvoudige vormgeving moeiteloos worden geïntegreerd in de rest van het meubilair en kan naar wens worden gecombineerd met andere armaturen uit haar serie om een coherente totaalindruk te creëren.. Bestel de Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 2-lamps, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 2-lamps, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart