Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 1-lamp, zwart – Lampen24

De Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 1-lamp, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 11e32d736316 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 1-lamp, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 1-lamp, zwart van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zandzwarte halfinbouwlamp Hidaya in hoekvorm met WAGO-snelsluitklem De compacte semi-inbouwspot Hidaya is de perfecte metgezel voor privékamers of zakelijke doeleinden. Het discrete design en de zandzwarte kleur passen goed bij de rest van het meubilair zonder het te overschaduwen. De lamp kan worden uitgerust met een GU10-lamp, die naar wens kan worden gekozen en in het midden van het vierkant zit. Bovendien kan de fitting in twee verschillende richtingen worden gekanteld, wat een flexibele verlichting mogelijk maakt. De WAGO snelkoppeling zorgt voor een eenvoudige en schroefloze installatie van de lamp, dit wordt mogelijk gemaakt door het duurzame, veilige en gereedschapsloze veermechanisme. De halfinbouwarmatuur Hidaya kan naar wens worden gecombineerd met andere armaturen uit haar serie om een harmonieus totaalbeeld te creëren.. Bestel de Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 1-lamp, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 1-lamp, zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart