Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 1-lamp, wit – Lampen24

De Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 1-lamp, wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 0e126d433f72 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 1-lamp, wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 1-lamp, wit van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Moderne halfinbouwarmatuur Hidaya van zandwit staal met WAGO snelklemmenblok Hidaya is een stijlvolle semi-inbouwarmatuur, die kan worden gebruikt voor privé, maar ook voor zakelijke doeleinden. Hij is gemaakt van staal, dat in een subtiel zandwit en in een hoekige vorm is gehouden. In het midden van de lamp zit een fitting, die kan worden uitgerust met GU10 lampen en kantelbaar is in twee verschillende richtingen, dit maakt een flexibele verlichting in de gewenste richting mogelijk. Met behulp van een WAGO snelklem is de montage van de Hidaya halfinbouwarmatuur ongecompliceerd, omdat deze montage zonder schroeven en zonder gereedschap mogelijk maakt. Dit wordt bereikt door een duurzaam, veilig en gereedschapsloos veermechanisme. Het eerder discrete design van de armatuur integreert zich moeiteloos in de interieurstijl en kan, indien gewenst, met andere armaturen van haar serie worden gecombineerd om een samenhangend totaalbeeld te creëren.. Bestel de Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 1-lamp, wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Hidaya halfinbouwlamp, 1-lamp, wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart