Arcchio Enia inbouwlamp, hoekig, zwart – Lampen24

De Arcchio Enia inbouwlamp, hoekig, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: c63606c5ae35 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Enia inbouwlamp, hoekig, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Enia inbouwlamp, hoekig, zwart van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Klassieke inbouwarmatuur voor grote lichtmomenten De inbouwarmatuur Enia zorgt voor speelse lichtmomenten en grote accenten in de woonkamer. Het creëert ook een aangename sfeer die uitnodigt tot een goed gevoel. Dankzij IP44 kan de armatuur niet alleen in de woonkamer of keuken, maar ook in de badkamer worden geïnstalleerd. Enia is wat je noemt een klassiek inbouwarmatuur. Het bestaat uit een zwarte aluminium behuizing waarin een lichtbron is geplaatst. De lamp is niet inbegrepen, maar kan worden gevonden in de accessoires. Als een dimbare lamp wordt gekozen, kan de helderheid van het licht worden geregeld.. Bestel de Arcchio Enia inbouwlamp, hoekig, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Enia inbouwlamp, hoekig, zwart – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart