Aluminiumkleurige LED inbouwlamp Felia, IP44 – Lampen24

De Aluminiumkleurige LED inbouwlamp Felia, IP44 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 63791f649f64 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Aluminiumkleurige LED inbouwlamp Felia, IP44 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Aluminiumkleurige LED inbouwlamp Felia, IP44 van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Aluminiumkleurige LED inbouwlamp Felia met IP44, dimbaar Met zijn chique aluminium finish past de Felia LED inbouwlamp in bijna elke interieurstijl. Of het nu gaat om warmwit licht in de woonkamer, de gang of zelfs in de badkamer, het maakt geen verschil, want de IP44-beschermingsgraad beschermt de armatuur tegen het binnendringen van water. Felia kan dus ook in vochtige ruimtes worden gebruikt. Bovendien kunnen de LEDs van de armatuur ook worden gedimd, waardoor het mogelijk is de helderheid individueel aan te passen. De inbouwdiepte van de spot is slechts 3 cm. Er is geen transformator nodig voor de werking. Voor een meer huiselijke vormgeving van de inbouwlamp is onder accessoires een witte diffuser (1510297) beschikbaar.. Bestel de Aluminiumkleurige LED inbouwlamp Felia, IP44 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Aluminiumkleurige LED inbouwlamp Felia, IP44 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart