Accentuerende LED inbouwspot Paul mat nikkel – Lampen24

De Accentuerende LED inbouwspot Paul mat nikkel is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Briloner is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 096b207bae2e Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Accentuerende LED inbouwspot Paul mat nikkel bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Accentuerende LED inbouwspot Paul mat nikkel van  Briloner is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ook in de badkamer biedt de LED inbouwspot Paul accentuerende plafondverlichting Deze kleine inbouwspot overtuigt met de nieuwste LED verlichtingstechnologie en is universeel inzetbaar dankzij het tijdloze kleurenschema. De buitenste ring is gemaakt van stevig plastic. Daardoor is de lamp absoluut roestvrij. Binnenin is een 10,5 watt LED module geïntegreerd. Deze biedt een warmwit licht bij een lichtstroom van 1.000 lumen. Vooral in combinatie met meerderen kan deze inbouwspot worden gebruikt om een energiebesparende algemene verlichting te creëren. Dankzij beschermingsgraad IP44 kan deze praktische lichtbron ook in vochtige ruimtes gebruikt worden. Voor een meer huiselijke vormgeving van de inbouwlamp is onder accessoires een witte diffuser (1510298) beschikbaar. Er is een aansluitstekker voor 230V voorzien, de aandrijving is geïntegreerd. De lamp kan onmiddellijk worden aangesloten. De voordelen in één oogopslag: – roestvriji – lage warmteontwikkeling – geringe inbouwdiepte – eenvoudige en veilige aansluiting op de klemmenkast (geen transformator nodig) – naar wens uitbreidbaar Met een diffuser opzetstuk (zie accessoires, niet inbegrepen), kunnen de vaak behoorlijk technisch ogende LED inbouwspots huiselijker worden gemaakt.. Bestel de Accentuerende LED inbouwspot Paul mat nikkel nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Accentuerende LED inbouwspot Paul mat nikkel – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart