Aantrekkelijk led-paneel KLAUS wit voor inbouwdoos – Lampen24

De Aantrekkelijk led-paneel KLAUS wit voor inbouwdoos is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Heitronic is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: eba9fb6c029b Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Aantrekkelijk led-paneel KLAUS wit voor inbouwdoos bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Aantrekkelijk led-paneel KLAUS wit voor inbouwdoos van  Heitronic is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Aantrekkelijk led-paneel KLAUS wit voor de praktische inbouw in schakeldozen Het led-panel Klaus geeft met de vast ingebouwde 12 leds warmwit licht en zet elegante accenten. Meerdere Klaus led-panelen samen geven uitstekende oriëntatieverlichting, om bijvoorbeeld traptreden te verlichten. Het huis is gemaakt van een aluminium legering en het voorschakelapparaat wordt meegeleverd. Door de praktische montage in een inbouwdoos is het gebruik eenvoudig. – inclusief led-driver – exclusief inbouwdoos. Bestel de Aantrekkelijk led-paneel KLAUS wit voor inbouwdoos nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Aantrekkelijk led-paneel KLAUS wit voor inbouwdoos – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart