Grondkabel op rol VO-XMvKas Eca 3×2,5 MM2 – 10 MTR

De Grondkabel op rol VO-XMvKas Eca 3×2,5 MM2 – 10 MTR is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Grondkabel op rol VO-XMvKas Eca 3×2,5 MM2 – 10 MTR en haal hem snel in huis.

SKU: 308c76a2c3e8 Categorie: Tags: , ,

De diversen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Grondkabel op rol VO-XMvKas Eca 3×2,5 MM2 – 10 MTR welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 43.95  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Grondkabel op rol VO-XMvKas Eca 3×2,5 MM2 – 10 MTR van het merk Cable Partners is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Grondkabel op rol VO-XMvKas Eca 3×2,5 MM2 – 10 MTR is gemaakt van degelijk materiaal en het merk Cable Partners staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Nee specs: Extra functies: Dimbaar, dimmer niet inbegrepen Deze 3-aderige grondkabel is een installatiekabel voor verbindingen in de woningbouw en bedrijfsbouw, in installaties zoals aangegeven in de NEN 1010. De kabel heeft verder geen extra bescherming in de grond nodig. Deze kabel is niet geschikt voor toepassing in bundels. Een 3-aderige grondkabel heeft nog een extra schakeldraad voor bijvoorbeeld een stopcontact in de tuin. De rol is 10 meter lang. Wil je een waterdichte verbinding maken onder de grond is het gebruik van een kabelmof met giethars aan te raden. Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Grondkabel op rol VO-XMvKas Eca 3×2,5 MM2 – 10 MTR

  • kabels,diversen,,,,,,,

Specificaties: Grondkabel op rol VO-XMvKas Eca 3×2,5 MM2 – 10 MTR

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart