Kabelmof met giethars

De Kabelmof met giethars is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Kabelmof met giethars en haal hem snel in huis.

SKU: f51502673cbb Categorie: Tags: ,

De buitenlampen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Kabelmof met giethars welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 19.96  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Kabelmof met giethars van het merk Diverse is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Kabelmof met giethars is gemaakt van degelijk materiaal en het merk Diverse staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Nee specs: Extra functies: Dimbaar, dimmer niet inbegrepen Voor wie een waterdichte verbinding wil maken onder de grond heeft met dit gietmof pakket een goede waterdichte verbinding. De kabels kunnen in de kabeldoos via een kroonsteen of lasklem (niet inbegrepen) aan elkaar gemaakt worden. Met het ingieten van de giethars wordt de kabeldoos beschermd tegen het indringen van water. Hierdoor is de elektrische verbinding volledig waterdicht en veilig. Na het vullen van de kabeldoos met giethars kan deze direct worden ingegraven en onder spanning worden gezet. Het gietmof pakket wordt compleet geleverd. Er is een duidelijk montagevoorschrift in de verpakking aanwezig, evenals schuurlinnen en wegwerphandschoenen. Per kabeldoos worden 3 stevige nylon diafragma wartels en contramoeren meegeleverd. De doos heeft 8 poorten naar 4 richtingen. Uitgehard giethars kan via het normale huisvuil worden afgevoerd. De ideale set om jouw buitenverlichting goed, makkelijk en veilig aan te sluiten. Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Kabelmof met giethars

  • buitenlampen,,,,,bevestigingsmateriaal,diversen,,bevestigingsmateriaal,,,,,

Specificaties: Kabelmof met giethars

Merk

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart