Zwarte booglamp Viskan met stoffen kap – Lampen24

De Zwarte booglamp Viskan met stoffen kap is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

149.90

SKU: 2b6219c6870b Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Zwarte booglamp Viskan met stoffen kap bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Zwarte booglamp Viskan met stoffen kap van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Moderne booglamp Viskan met zwart frame en textiele kap Viskan is een van de moderne booglampen, want in tegenstelling tot gewone lampen van deze soort is er geen ronde boog, in plaats daarvan heeft het frame een soort knik in het midden zodat er een vierkante boogvorm ontstaat. De cilindrische kap heeft een oppervlak van zwarte stof en is aan de onder- en bovenkant open. Dit zorgt ervoor dat de lichtval er bijzonder comfortabel uitziet en u kunt de booglamp goed in de woonkamer gebruiken. Vooral thuis vervult de booglamp zeer goed zijn doel, en zorgt voor een aangenaam feel-good licht.. Bestel de Zwarte booglamp Viskan met stoffen kap nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Zwarte booglamp Viskan met stoffen kap – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart