Yumi – elegante design led-booglamp – Lampen24

De Yumi – elegante design led-booglamp is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Fontana Arte is snel bij u thuis bezorgd.

1,899.90

SKU: f858c32639a8 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Yumi – elegante design led-booglamp bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Yumi – elegante design led-booglamp van  Fontana Arte is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ultramoderne design led-booglamp Yumi is een leuke blikvanger Deze door Shigeru Ban gecreëerde led-booglamp bestaat uit koolstofvezels die een hoge vastheid hebben en gelijktijdig garant staan voor een geringe breukrek. De ingebouwde leds aan de bovenzijde zorgen voor een optimale, aangename lichtverdeling. Door de strakke vorm is zij een echte blikvanger en past ze probleemloos in de meest uiteenlopende interieurstijlen. De boogvorm maakt het mogelijk deze lamp op vele manieren te gebruiken.. Bestel de Yumi – elegante design led-booglamp nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Yumi – elegante design led-booglamp – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart